Poslovna prilika: Virtuelni svjetski sajam namještaja i uređenja enterijera09.12.2020.

Virtual World Fair "Enterior & House Design" je stalna izložbena platforma otvorena i dostupna tokom cijele godine 24/7, 365 dana u godini.

Privreda


U vrijeme otkazivanja svih najznačajnijih sajmova u svijetu, počeo je sa radom jedan od prvih virtualnih sajmova namještaja i uređenja enterijera "Virtual Word Fair - Enterior & House Design" koji je dio digitalne platforme za organizaciju online i offline sajmova www.e-ventexpo.com. 

Virtual World Fair "Enterior & House Design" je stalna izložbena platforma otvorena i dostupna tokom cijele godine 24/7, 365 dana u godini.

Njena posebnost je to da je jedna od prvih digitalnih platformi u svijetu za povezivanje poslovnih subjekata iz drvne industrije i opremanja enterijera uz korištenje digitalnih alata, a da istovremeno organizacijom stvarnih offline konferencija i komunikacija, B2B (business to business) i B2C (business to consumer) poslovanja tokom cijele godine koristi najveća iskustva stručnjaka iz ove oblasti i dobitnika najvećih priznanja na svjetski priznatim sajmovima.

Registracijom na ovom sajmu ostvaruje se stalno učešće i promocija kojom se stalno vraća u fokus događaja organizacijom konferencija kojih je bilo pet u toku ove godine, a planirano je već sedam-osam u toku naredne godine.

Prva od takvih konferencija planirana je već početkom 2021. godine gdje kompanije mogu učestvovati sa svojim prezentacijama, kao i konkurisati u izboru najboljih proizvoda koje će ocjenjivati priznati dizajneri. 

Virtual Word Fair "Enterior & House Design" je u vrijeme otkazivanja svih većih sajmova prilika da izlagači iz svih zemalja predstave najnovije trendove u dizajnu interijera, namještaja, tehnologije, materijala i usluga koje će imati najveći uticaj na budućnost savremenog životnog, unutrašnjeg i vanjskog prostora, a koji će zadovoljiti očekivanja modernih kupaca.

Sajam okuplja izlagače i posjetitelje  iz cijelog svijeta. Uz pametne tehnologije i digitalna rješenja te najnovije trendove i inovacije, E-vent & Expo i "Enterior & House Design" će pokazati digitalnu budućnost dizajna namještaja i interijera.

Marketinške aktivnosti su usmjerene prema stalnim partnerima: Evropskoj preduzetničkoj mreži EEN, članovima privrednih i trgovinskih komora svih zemalja, najznačajnijim poslovnim udruženjima i medijskim kućama, društvama arhitekata i dizajnera, drvnim klasterima, naučnim institucijama, razvojnim agencijama, najznačajnijim web portalima i časopisima za drvnu industriju, investicijskim fondovima i dr.

Za prve prijave do kraja godine učešće je besplatno, a registracija se može izvršiti na link:

e-ventexpo.com/postani-clan/ i na mail: info@e-ventexpo.com gdje se mogu dobiti dodatne informacije i poslati osnovni podaci o kompaniji sa fotografijama najznačajnijih proizvoda.

Općina i načelnik

mayor

Načelnik:

Abdulah Skaka

mayor

Općina

Sarajevo

Još iz kategorije:

Privreda

Firma Uzun-komerc: Inženjersko-tehnološko čudo sa Faletića

Najnoviji:

Komunalni poslovi

Načelnik Efendić sa povjerenicima stambenih zgrada obišao sanirane krovove na Alipašinom Polju

Donacije

Uplaćene jednokratne novčane pomoći za 26 porodilja iz Centra

Kultura i obrazovanje

Općina će finansijski podržati Olimpijski muzej u Sarajevu i galeriju „Preporod“

Komunalni poslovi

Toplice: Počela montaža konstrukcije mosta

Najpopularniji:

Događaji

Održana 62 sjednica Skupštine opštine Rogatica

Događaji

Reforma javnog sektora u Visokom: Spajanje tri javne ustanove u jednu

Sport

Značajna pomoć za mlade sportiste iz Starog Grada - TV prilog

Poljoprivreda

Podrška poljoprivredno - prehrambenom sektoru